Skip to main content

Barcelona, CCCB, 24 de Maig.

Philosopher of the sea

2023 - Suècia - 78 min
Direcció: Andreas Eidhagen
Producció: Annika Gritti
Subtítols: català

Als 83 anys, el navegant suec Sven Yrvind s'ha convertit en una figura reconeguda mundialment pels seus viatges en solitari. Durant els últims cinc anys, hem observat la preparació del seu vaixell per a un viatge de casi 15.000 milles d'Irlanda a Nova Zelanda, que s'estima que farà en 300 dies. Un viatge en què la veritable exploració és la decisió sobre com triem viure les nostres vides.

A los 83 años, el navegante sueco Sven Yrvind se ha convertido en una figura reconocida mundialmente por sus viajes en solitario. Durante los últimos cinco años, hemos observado la preparación de su barco para un viaje de casi 15.000 millas desde Irlanda a Nueva Zelanda, que se estima que tomará 300 días. Un viaje en el que la verdadera exploración es la decisión sobre cómo elegimos vivir nuestras vidas.

24 de Maig.
Sessió 18.00 h. CCCB Barcelona

Sir Robin Knox-Johnston: Sailing Legend.

Projecció + Xerrada amb Sir Robin Knox-Johnston.

2020 - Regne Unit - 56 min
Direcció: Clifford Webb
Producció: 1080 Media TV
Subtítols: català

Un documental sobre possiblement el navegant esportiu més famós dels temps moderns, Sir Robin Knox-Johnston, qui va ser el primer home a navegar sol i sense escales arreu del món el 1969. Aquesta és la notable història del seu viatge arreu del món i el seu llegat a la història. Sir Robin reviu aquell viatge històric i ens comparteix fotografies i anotacions del seu diari mai vistes fins ara.

Un documental sobre posiblemente el navegante deportivo más famoso de los tiempos modernos, Sir Robin Knox-Johnston, fue el primer hombre en navegar solo y sin escalas alrededor del mundo en 1969. Esta es la notable historia de su viaje alrededor del mundo y su legado en la historia. Sir Robin revive aquel viaje histórico y nos comparte fotografías y anotaciones de su diario nunca antes vistas.

24 de Maig.
Sessió 20.00 h. CCCB Barcelona